fredag den 18. maj 2012

H&M LIFE & THE NEW COLLECTION

Endnu en ny kollektion er kommet op hos H&M ved navn "Season of sun". Som navnet afslører, er det en fantastisk sommer-kollektion, der indeholder alt fra farverige sommerkjoler og toppe til mini-jumpsuits og et utal mix'n'match bikinier. Jeg har lavet en lille collage med nogle af mine favoritter (som jeg helt sikkert skal ud af have fingrene i, selvom min pengepung siger nej), samt vedlagt et par billeder fra det nyeste i H&M Life. For et sneak-peak "behind the scenes" med H&M og Edita Vilkeviciute i Dubai omkring sommerens kollektioner, klik her


Mums, mums, mums... Jeg får forhåbentlig fat i nogle af disse favoritter, SNART :-)

Hold øje med denne gruppe skaterpiger fra L.A., der styrer byens skaterparker med masser af stil. De har fået taget en række billeder med H&M, hvor de kun er i ført tøj fra den nye kollektion, og ser noget så stilede ud - I følge H&M er de "indbegrebet af moderne, californiske piger", og jeg er ret enig...

Et af billederne fra Edita's photoshoot i Dubai. Sommeren står på tropisk print, retro-stil, moderne cut-outs og masser af farver. Retro-glamourøs stil - WE LOVE IT.

Her bærer forsk. stjerner "rock t-shirten", som intet garderobeskab er fuldendt uden! Den kan bruges til alt, både hverdag og fest, og er derfor intet mindre end fuldstændig fantastisk. Der findes mange varianter, og uanset om du har fået den fra en koncert eller ej, kan du altid kende den på, at den har printet et stærkt logo og er af blødt materiale - Og så ser den bare skide godt ud på alle og enhver!

Med sommer kommer shorts-tiden, og dette års sommer byder på mange af slagsen i alle farver og former, og ligesom "rock t-shirten" kan de alle styles så de både er fede til hverdag og fest, og tro mig, ét par shorts har mindst 100 outfits i sig! Der er alt fra de korte, stilede new-yorker/it-girl shorts og løstsiddende shorts m. print til de mere fine af slagsen og de længere. Gør trenden til din helt egen ved at lege med sporty elementer og let sommerstrik eller dress shortsene op med et par høje hæle til aftenbrug.

Xxx

2 kommentarer:

  1. fed blog du har!
    xx sophia
    http://cphcandybysophia.blogspot.com/
    kig forbi

    SvarSlet
  2. Har selv den sorte buksedragt, og den er alt for lækker med en cowboyjakke udover ;)

    xoxo
    annahjohansen.blogspot.com/

    SvarSlet